Sapa nak menang Ipod Touch And PSP

Okay... ni selepas lama tak masuk-masuk n update blog maka kat sini aku terasa nak update sket. Sapa yang kat sini rasa diaorg duduk dalam hutan dan tak pernah tau apa tu ipod touch atau psp ? sapa tak nak dua benda nie kan? anak sedara aku yang baru nk cecah 5 tahun pun ada PSP okay....

so let's cut to the chase... tajuk entry tu sapa nak menang ipod touch atau PSP... maybe bila menang leh bagi kat insan tersayang. cam aku leh bagi wife aku... dia leh guna ngan nike runner dia. sbb ada roommate dia masa bujang dulu telah mengkelepet nike sports band dia.. cuma tinggal seketul chip yang tak leh nak read apa2.... haaa sports band tu mcm nie... ya...




dan yang tinggal hanyalah ini



dan benda diatas tu takleh berfungsi kalau takder. Sports band diatas. Fungsi kedua-kedua benda ini adalah untuk melihat sejauh mana kita dah lari (jogging) dan juga berapa calory kita bakar. kalau mahukan keterangan lanjut mengenainya sila layari http://nikerunning.nike.com/. Kombinasi kedua-duanya adalah seperti berikut :

Ok... mari kita ke part yang menarik iaitu cara kita (kau dan aku sekali) boleh menang ipod atau PSP secara percuma... ya diulangi PERCUMA.... Ingat tak Snickers ? Ok bagi korang yang buat-buat lupa... ia adalah sejenis coklat ya? zaman aku kecik-kecik dulu mmg mak selalu gaks bagi laa dalam dua tiga bulan jumpa sekali coklat nie. sbbnya aku jarang minat makan coklat cam nie...

so skang snickers ada buat satu peraduan laa dan hadiahnya ialah ... jeng ... jeng....

memang mudah sangat laaa nk menang ... first - first sekali korang daftar dulu.... tak daftar macam mana nak join kan...

Lepas dah daftar korang leh main laaa.... lets get kickin shall we... game ni senang sangat sampai anak aku yang umur 6 bulan pun boleh main... tapi before korang main aku galakkan korang baca dulu how to play... ada tips kat situ

ok.. dah tau camner nk main... apa nk buat lagi? main jerk laa kan... hmmm tapi sebelum tu korang exercise dulu jari jemari korang ya.... and hafal laa kedudukan 'S', 'N', 'I', 'C', 'K', 'E' dan 'R' kat mana.... sbb that is the key to success... kira ni dia nyer 4-4-2 laaa...

ok... dah train jari tu... sila type laju2 huruf snickers yang light up utk dptkan power untuk membuat sepakan2 deras kearah pintu gol ya..

bila korang nmpk power bar kat tepi tu dah tinggi tiba masanya korang untuk tendang bagi k.o tu goalkeeper... tapi keyword kat sini AIM yaa.... jangan syok sendiri... korang tak nak jadi John Terry (masa lwn Man United kat CL final), dan Helmi Eliza (masa kedah kalah hari tue)... hehehehehe

Okay... seems easy enough kan... korang main... lepas tu dia akan kuarkan score sheet korang ya....


Puas hati? tak puas main lagi.... tapi korang lepas main cuba tgk score org lain... heheheheh

tgk tu kawan2... score dia gila punya banyak.... ni mesti pemain game tegar... mmg nk sgt laaa PSP n Ipod tu...

Ok... apa pun... main waktu malam... jangan pulak main time kerja ya... If someone's special punya bday dah dkt... boys... it's good that u win the touch... cos it surely can touch the heart of ur love one... and girls... the PSP is right there for the boys of your life..

enjoy the game.... syukur hari ni kita hidup... ada peluang menang benda free... heheheheh :D

salam.

1 Response to "Sapa nak menang Ipod Touch And PSP"

  1. Mama Adwa says:
    12 April 2010 11:48 PTG

    memang kuang ajo minat kelepet tuh....Amik sports band yang diimport khas dari Johor tuh... Huh!!!

Catat Ulasan